avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum impozitam un TIR (cap tractor si semiremorca)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum impozitam un TIR (cap tractor si semiremorca)

Buna ziua, lucrez într-o primărie (taxe si impozite) si as dori o opinie de la dvs in următoarea problema:
Cum se impoziteaza un TIR , mai exact un cap tractor si o semiremorca , sau un caz aparte un tir si doua semiremorci ?
Conform HG 44 , art 115 s-ar impozita separat , dar conform L 571 art263 alin 4 , 5 și 6 , eu înteleg ca s-ar impozita în combinatie , pe motiv ca separat nu se încadreaza nicaieri in tabelele de la alin 4 , 5 si 6 .
Va multumesc mult .

Alte discuții în legătură

Impozit semiremorca cata8 cata8 Buna ziua. Am si eu o intrebare: cum se impoziteaza o semiremorca ? Conform art 263 alin 4 sau 5 sau 6? Multumesc!:sorry: (vezi toată discuția)
Impozitare semiremorca cu masa de 39tone elenacapricorn elenacapricorn Va rog sa/mi spuneti cum se impoziteaza o semiremorca cu masa 39000kg,3 axe. Se impoziteaza ca o remorca/semiremorca sau ca cele peste 12Tone,combinatii? (vezi toată discuția)
Cum se impoziteaza o semiremorca vvasilicaa vvasilicaa este corect sa se impoziteze o semiremorca O4 cu 3 axe si masa total autorizata de 38 to cu 55 lei sau 64 lei conform art.263 alineatul 6(semiremorci peste ... (vezi toată discuția)