Buna ziua,
Caut un avocat din Timisoara care a mai castigat procese cu Administratia Finantelor Publice Timis si Administratia Fondului de Mediu in ceea ce priveste Taxa
de prima inmatriculare(taxa de poluare).
Astept raspunsul d-voastra.
Multumesc!
Buna ziua.
Incercati sa luati Dvs. legatura cu unul din colegii avocati din judetul Timis sau Arad, inscrisi in Catalogul consultantilor de pe avocatnet.
Am incercat acesta cautare inainte sa postez dar din pacate sunt foarte multi avocati si imi ia o luna sa-i sun sa intreb daca careva dintre ei a mai
castigat procesul cu statul in ceea ce priveste taxa de prima inmatriculare.
Cred ca e mai simplu sa ma contacteze cei care au mai castigat procese de acest gen.
Ma intereseaza in special doar cei din Timisoara care au mai castigat acest proces.
Potrivit regulamentului de postare, in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cei care intreaba si cei care raspund iar reclama profesionala nu este permisa.
Pe de alta parte, forumul este dedicat discutiilor pe teme juridice, in principal, nu stabilirii unor relatii de tipul profesionist-client, unde profesionistul lucreaza in schimbul unui onorariu.
Va rog sa cititi si sa respectati regulamentul de postare, alta optiune oricum nu exista.
Multumesc!