avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate crescatorie de gaini si porci langa locuinta vecinului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

crescatorie de gaini si porci langa locuinta vecinului

Buna seara,

Unde trebuie sa ma adresez daca vecinul creste gaini si porci (langa casa mea) iar mirosul si zgomotul provenit de la animale este deranjat ?
Mai mult decat atat, suspectez ca o mare parte din gaini au murit suspect (de o boala sau altceva).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:20, 28 Octombrie 2011
Adresati-va primariei cu o sesizare.
In cazul in care nu se rezolva problema inaintati o adresa catre Garda de Mediu respectiv APM(Agentia pentru Protectia Mediului) din resedinta de judet.
In cazul in care se confirma ca vecinul Dvs. ,,depoziteaza,,si animale moarte DSP-ul(Directia de Sanatate Publica) va avea un cuvant de spus.
Inainte de a va adresa in primul rand DSP, sanatatea e cea mai importanta, rugati vecinul cu care credem ca nu sunteti in bune relatii sa inteleaga ca va deranjeaza mirosul si zgomotul si sa gaseasca un alt loc din curte in care sa le creasca. Pentru ca pe animale e mai greu sa le faci sa inteleaga, desi uneori inteleg mai bine decat unii semeni dintre noi.
in afara de miros, problema cea mare este ca i-au murit dintr-o data vreo 20 de gaini si a spus ca le-a omorat cainele unui alt vecin. cainele nu avea pe unde sa intre in curtea lui iar gainile sunt tinute intr-un cotet, nu libere prin curte. e destul de ciudat. ne temem sa nu fi fost vreo boala iar el, de teama sa nu anunte autoritatile a spus ca le-a omorat cainele.
Spuneti asta veterinarului din sat, el stie daca le-a vaccinat sau le-a tratat si va lua masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini cindea_cosmin84 cindea_cosmin84 AM SI EU O PROBLEMA CU VECINII MEI. DE APROAPE UN AN VECINII MEI DIN DREAPTA AU CONSTRUIT LA MAI PUTIN DE UN METRU DE FERESTRELE CASEI MELE COTETE PENTRU ... (vezi toată discuția)