avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Utilizator nou
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Utilizator nou

Buna seara! Aceasta este prima mea postare! Sunt incantata ca am ocazia sa cunosc prin intermediul acestui forum persoane distinse si de la care am ce invata! O seara buna tuturor!
Bun venit in comunitatea noastra.
Bine ai venit!

:luck:
Ei, mai sunt si oameni normali, nu toti au primit distinctii. Bun-venit!
bun venit printre noi

denisa-maria90, iti urez si eu bun venit :vishenka:


:offtopic:
emil6702 si valy40, denisa-maria90 a spus persoane distinse; nu cred s-a referit la medaliile sau ratingul membrilor forumului ci la atitudinea lor :)

Alte discuții în legătură

La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)
Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)