daca ati fi avut si o chitanta ati fi inreg 401=5314,
am cumparat si eu ceva din italia si am avut doar factura desi era achitata nu se specifica nici unde pe ea si am inreg 401=462 si am facut un ctr de creditare societate; unul dintre asociati a platit achizitia respectiva urmand in timp sa-si recupereze banii din soc. 462=5311; nu stiu cat de corect este dar asta-i solutia pe care am vazut-o eu atunci.
Societatea cumpara valuta prin banca:
5124 = 581 cu suma in valuta
581 = 5121 cu suma in lei.
Concomitent se inregistreaza si diferenta de curs intre banca si BNR.
Se ridica suma in valuta de la banca:
5314 = 581
581 = 5124
Inreg.reg casa
zeitaveronik
cine ma poate ajuta si pe mine intr-o problema.... e vorba despre niste inregistrari in reg de casa. s-a scos din contul de la banca 114 euro,pe urma dif de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.