avokitten a scris:
nu stiu ce scrie pe procura dvs., insa s-ar putea sa fie in regimul celei de ridicarea pensiei care are valabilitate limitata(cateva luni-18 de ex)
av. vasilescu
In procura scrie:
"imputernicesc prin prezenta pe fratele meu, .............., ca in numele meu sj pentru mine sa efectueze toate formalitatile legale necesare in vederea obtinerii de catre fiica mea, ................., a alocatiei ce se acorda conform legislatiei romane in vigoare, subsemnata neindeplinind aceste formalitati pana in prezent intrucat am fost plecata din Romania, astfel incat fiica mea, ......................................, nu a beneficiat niciodata de aceasta alocatie.—
Pentru ducerea la indeplinire a prezentului mandat, mandatarul meu se va prezenta la institutiile si organele competente, va obtine, va prezenta si va depune la aceste institutii toata documentatia necesara, va face cererile si declaratiile aferente, va achita eventualele taxe, va face dovada calitatii mele de mama a minorei si va semna valabil in numele meu si pentru mine oriunde va fi necesar, semnatura sa fiindu-mi pe deplin opozabila.—
Totodata, dupa intocmirea de catre mandatarul meu a dosarului de alocatie pentru fiica mea, mandatarul meu va putea ca in numele meu sj pentru mine sa ridice de la Oficiul postal competent aceasta alocatie cuvenita fiicei mele, ......................, inclusiv sumele de bani restante, in acest sens semnand in numele meu si pentru mine de primirea respectivelor sume de bani, semnatura sa fiindu-mi pe deplin opozabila.—
..........................................................................................................................................................
Pentru ducerea la indeplinire a prezentului mandat care este valabil pana la revocarea sa expresa, notificata mandatarului, acesta va prezenta documentatia necesara si va semna in numele meu si pentru mine oriunde va fi necesar, inclusiv de primirea sumelor de bani, semnatura sa fiindu-mi pe deplin opozabila, fara ca nimeni sa poata sa-i opuna vreo limitare, impreciziune ori imperfectiune a mandatului, si, in sinteza, chiar daca nu este precizat in mod expres aici, mandatarul meu va putea face, pentru ducerea la indeplinire a prezentului mandat, tot ceea ce as putea face subsemnata daca as. fi prezenta, astfel incat sa nu i se poata obiecta acestuia in nici o situatie lipsa sau neprecizarea de puteri.—"
Dupa cum vedeti, in procura nu scrie nimic de termen limita.