avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... problema realizarea unui site
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

problema realizarea unui site

Buna ziua,

Sa presupunem urmatoarea problema.

Un client "C" contacteaza o firma de webdesign "W" in vederea realizarii unui website.

Firma nu are angajati, ea face mici "donatii" lunar unui programator "P" fara sa semneze vreo hartie.
Programatorul P este si administratorul unei alte firme "A" .

Programatorul P programeaza site-ul la indicatiile firmei W.
Totodata programatorul se foloseste de codul pe care il scrie pentru website-ul clientului C si dezvolta un site asemanator.Partea de administrare este aceeasi, ceea ce difera este aspectul, designul site-ului.

Cine are dreptul sa folosesca in continuare codul site-ul si cine poate sa dea in judecata pe cine?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
Stelian Brotea,

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor asupra unui website ankiutel ankiutel Dezvolt un site web unde imi voi afisa serviciile de web design si grafic design pe care le prestez in calitate de persoana juridica. Din cunostintele mele, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare grafica website osim sau orda? ana_tudose ana_tudose Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Grafica site-ului meu a fost furata, la fel ca si conceptul de design al afacerii. Furtul este flagrant si ... (vezi toată discuția)
Două pfa-uri pe acelasi site? ankiutel ankiutel Buna, sunt web designer si dezvolt in colaborare cu un graphic designer un website pentru a ne prezenta serviciile de web design, graphic design, publicitate ... (vezi toată discuția)