avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Două PFA-uri pe acelasi site?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Două PFA-uri pe acelasi site?

Buna, sunt web designer si dezvolt in colaborare cu un graphic designer un website pentru a ne prezenta serviciile de web design, graphic design, publicitate si digital marketing. Amândoi avem PFA, fiecare pe specialitatea sa.

Intrebarea mea este daca putem face impreuna acest website, unde sa specificam datele de identificare ale ambelor firme lucrătoare ?

A doua intrebare este daca putem sa folosim un pseudonim, o marca precum "Creative Design"(e doar un exemplu) pentru numele site ului si pentru logo ul din bara de navigatie avand in vedere situatia? Trebuie înregistrată marca sau cum se procedează?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor asupra unui website ankiutel ankiutel Dezvolt un site web unde imi voi afisa serviciile de web design si grafic design pe care le prestez in calitate de persoana juridica. Din cunostintele mele, ... (vezi toată discuția)
Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Deschidere website DobreMarius DobreMarius Buna seara, Urmeaza sa deschid un website cu 2 prieteni. O sa ne ocupam de graphic design si web development. ( pe scurt o sa vindem tot ce tine de ... (vezi toată discuția)