avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale afisaj indecent pe o vitrina!?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

afisaj indecent pe o vitrina!?

Am si eu o intrebare!
ce este considerat afisaj indecent pe o vitrina de srl?
La un salon vreu sa aplic pe o vitrina doua poze diferite una cu un baiat alta cu o fata in costume de baie, de dimensiuni destul de mari! mentionez ca fiecare e singur in poza si pozele se afla la distante mari una de alta!
Le-am aratat unui prieten si el mi-a spus sa verific daca nu sunt considerate afisaje indecente! deci efectiv sunt poze cu tineri in costum de baie stand in picioare, fara nici o conotatie sexuala, singuri fiind fiecare in poza!
VA rog mult daca puteti sa imi dati un raspuns rapid in aceasta privinta!
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2008
adrian_bra, utilizator
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:46, 23 Septembrie 2008
Nu cred ca este considerat afisaj indecent, dar pentru a preintampina vreo problema legata de aceste afise adresati-va Primariei in a carei raza teritoriala aveti salonul respectiv.
Banuiesc ca trebuie sa aiba un regulament, în baza căruia sa funcţioneze sistemul de acordare a dreptului organizaţiilor, firmelor şi persoanelor fizice de a se promova.
Păi, să o luăm aşa: pentru un organ de control de la primărie, rămas acolo de pe vremea răposatului regim (nu că eu aş fi pe lumea asta din alte vremuri :D ), simplul fapt că pozele sunt ale unor tineri este indecent şi are certe conotaţii sexuale!

Cum pozele sunt la o distanţă suficient de mare una faţă de alta, v-aş spune o anecdotă legată de Radio Erevan şi de o întrebare şi un răspuns referitoare la distanţă şi subiectul în chestiune. Mă tem însă că va interveni elis cu un afiş :offtopic:, atenţionîndu-mă că am luat-o pe arătură!

Sincer să fiu, nu găsesc nimic indecent într-un asemenea afiş. Indecent ar fi fost dacă tinerii din poză ar fi avut vîrsta mea! :oops:

Liviu S.Bordaş

@ themis
1. Daca faci aluzii la interventiile mele ca moderator, pot sa iti spun ca atentionarile au fost postate potrivit Regulamentului.
2. Pot face distinctie intre un mesaj care se incadreaza in limitele Regulamentului si unul care depaseste aceste limite, asa cum s-a intamplat pe topicul deschis in Sectiunea Probleme de drept civil sau dreptul omului simplu I Subiect - Act vanzare-cumparare :)
=D>
va multumesc, deci in principiu este ok sa pun aceste poze?
In principiu, puteti sa le puneti acele afise ... :)

Alte discuții în legătură

Site pentru adulti legal? georgeandru georgeandru www.picioare.110mb.com Sunt interesat sa aflu daca acest tip de site este legal dpdv al legilor romanesti. Din cate observ el nu contine nuditate, dar este ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Discutie messenger rebben rebben Buna ziua tuturor! Nu vreau sa fiu aratat cu degetul sau altceva pentru ca am o alta orientare sexuala. Nu deranjez in niciun fel pe altii dar vreau doar sa ... (vezi toată discuția)