avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenul de langa bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenul de langa bloc

Buna ziua, as dori sa stiu terenul din jurul blocului cui apartine , mentionez ca aceasta constructie se afla in mediul rural , in jurul blocului exista o alee betonata si teren arabil pe care un locatar si-a facut titlu de propritate si si-a ingradit ac. teren , are dreptul sa faca asa ceva?
Cel mai recent răspuns: iulianadonose , utilizator 14:17, 31 Octombrie 2011
Daca are acte ca el este proprietar pe teren, poate sa si-l ingradeasca.
Eu nu am stiut ca are acte si am construit un gard luandu-i cam 3m din terenul lui iar acu ma someaza sa-mi stric gardul, cum pot sa il impiedic ?
Faceti o propunere de despagubire.
Eu sa-l despagubesc pe el ca vrea am construit pe terenul lui sau el sa ma despagubeasca pe mine ca ma obliga sa-mi stric gardul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cota-indiviza ingradit de catre dezvoltator inainte de vanzare dcatenv dcatenv Poate cineva sa atraga atentia si sa dea in judecata un locatar in cazul in care are ingradita o parte de cota indiviza? Si locatarul sa fie fortat sa isi ... (vezi toată discuția)
Spatii si cai de acces GABRIEL 001 GABRIEL 001 Daca cineva detine la parterul unui bloc un spatiu , iar in fata spatiului la circa 4 metri detine un teren ,poate imprejmui cu gard de la coltul blocului ? ... (vezi toată discuția)
Spatiul din jurul blocului crysty83 crysty83 locuiesc intr-un bloc P+4,la parter cum se iese din bloc in partea dreapta.Prin fata geamurilor mele este acea \"bordura de protectie a fundatiei blocului\" ... (vezi toată discuția)