avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt unic asociat si administrator la un SRL, pot sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt unic asociat si administrator la un SRL, pot sa imi fac carnet de munca?

Sant unic asociat si administrator la un srl pot sa imi fac carte de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 31 Octombrie 2011
Da, puteti sa va faceti contract individual de munca.
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Multumesc pentru raspuns! am intrebat zilele astea contabila daca pot sami fac contract de munca si mia zis ca nu pot., este cumva vreo lege mai noua ?
Contabila mia zis ceva despre un conflict intre calitatea mea de angajator si calitatea de angajat ca ar fi incompatibile .
Nu este nici un conflict, va puteti face contract de munca ca administrator societate.
cod cor 214945 Administrator societate comerciala
MusatMarian a scris:

Multumesc pentru raspuns! am intrebat zilele astea contabila daca pot sami fac contract de munca si mia zis ca nu pot., este cumva vreo lege mai noua ?
Contabila mia zis ceva despre un conflict intre calitatea mea de angajator si calitatea de angajat ca ar fi incompatibile .

Cred ca trebuie sa va schimbati contabila.... nu este pentru prima data - pe forum - cand se posteaza afirmatii fara a avea vreo baza legala ca sustinere , facute de catre un/o contabil/a.

Nu exista nicio incompatibilitate in ceea ce priveste raporturile juridice dintre dvs si societate ...un raport este dat de contractul de mandat , iar un alt raport este dat de contractul de munca..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl cu contract individual de munca cristipoganszki cristipoganszki Buna ziua! O persoana care in baza actului constitutiv are calitatea de administrator al unei societati comerciale (SRL) poate avea calitatea de angajat cu ... (vezi toată discuția)
Revisal cor administrator societate comerciala ? madina71 madina71 Buna seara! Vreau sa angajez un administrator de societate comerciala insa in revisal nu gasesc codul cor 242111, nu stiu ce se intampla, este versiunea ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare asociat/administrator la firma proprie bocai bocai Sunt asociat si administrator al firmei proprii, cu activitate de comert cu amanuntul produse alimentare. Pot sa prestez activitatea de vanzator fara sa fiu ... (vezi toată discuția)