acum 8 ani de zile, cand am implinit varsta de 14 ani, mi-am facut C.I.
dar cand mi-am ridicat C.I. am constatat ca nu era laminata cum trebuie (era desprinsa foaia laminata la unul din colturi), iar poza nu e clara, nu prea mi se disting trasaturile faciale, din cauza faptului ca e prea deschisa/luminoasa.
din aceasta cauza, tot timpul am avut probleme, in sensul ca lumea crede ca C.I. este falsa, cand, de fapt asa am primit-o, asa mi-a fost eliberata de catre cei de la Evidenta Populatiei.
eu ce pot face in acest caz?
as dori sa dau in judecata Serviciul de Evidenta Populatiei, pentru ca sunt niste incompetenti!
dar cred ca e prea tarziu...si nici nu am cum sa dovedesc faptul ca asa mi-a fost eliberat C.I., din moment ce au trecut deja 8 ani de la emitere...
Adresati-va cu plangere scrisa sefului Serviciului de Evidenta Populatiei in care aratati cele reclamate noua,specificand faptul ca aveti probleme in situatia folosirii acestui document.Solicitati schimbarea cartii de identitate.
Solicitati eliberarea unui nou act de identitate ca urmare a deteriorarii actului anterior.
Din pacate aparatura cu care se lucreaza este invechita, nimeni din Primarie nu mai da nici macar un pix lucratorului de evidenta, de unde bani pentru aparatura noua... Se tot repara cea veche, pana cand, nu se stie...
Sa nu generalizam, nu toti lucratorii de evidenta sunt incompetenti cum spuneti dvs. In plus cei care tiparesc aceste carti de identitate sunt alti lucratori decat cei care va preiau imaginea in calculator...
Daca cei care trebuiau sa va faca un act de identitate la varsta de 14 ani ar fi refuzat sa va primeasca dosarul si implicit sa va faca act de identitate din cauza faptului ca aparatura cu care lucreaza este depasita moral si fizic pe cina ati mai gasi vinovat? Cred ca tot el saracul lucrator ar fi fost vinovat... Aveti idee cati nervi te apuca in momentul in care ti se cere sa faci treaba intr-un anumit mod dar tu nu dispui de mijloacele tehnice necesare pentru a o face?
Cred ca pentru cei care v-au facut actul de identitate ar fi un gest benefic sa-i dati in judecata poate asa i-ar auzi cineva si ar dota serviciile cu aparatura noua. Ca daca i-ar obliga instanta ar fi cu totul altceva,poate asa s-ar gasi fonduri ...