avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Pana cand este valabila finantarea europeana?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Pana cand este valabila finantarea europeana?

Buna ziua! Pana cand se vor primi bani de la UE pentru proiecte in Romania? Am inteles ca pana in 2012-2013... Dar atunci nu inteleg pentru ce se mai fac cursuri pentru obtinerea de fonduri structurale? Ma gandea sa fac si eu un curs de genul acesta dar daca aceasta situatie este valabila doar pana in 2013 ce rost mai are...?
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 14:13, 2 Noiembrie 2011
Pai fondurile de acum sunt pana in 2013 dar si pe urmatorul buget 2014-2020 se vor acorda fonduri structurale. Din cate am vazut se vorbeste de 25 de miliarde pe urmatorul ciclu bugetar
Da, asa este. Plan este din 2007/2013 plus doi ani de implementare, sau 3 ani in cateva cazuri. Urmator plan tot de sapte ani, incepe in 2013 pana 2020. Nu se stie deocamdata daca va ramane sistemul prevazut de Guvernul Romaniei pana acum, dar este de prevazut ce da, acum ce lumea a inceput sa inteleaga ce inseamna dreptul la subventia europeana ca un drept subiectiv reglamentat prin lege.
Si dupa 2020 continua??
Da, daca cum se prevede nu se ajunge la nivelarea decalajele existente intre regiunile europene, pentru a isi fac posibil piata unica.
Marfa atunci! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri structurale pentru microintreprinderi adinaadina adinaadina Cum se pot obtine fonduri structurale pentru microintreprinderi? Ce conditii trebuie indeplinite si cui trebuie sa ma adresez pentru a le obtine? Va ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile adybav adybav vreau sa fac o mini ferma de porci unde trebuie sa ma interesez de ce acte imi trebuiesc ,unde le depun,pina la ce data ,ce conditii trebuie sa indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Cursuri expert accesare fonduri europene Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate recomanda cineva vreo institutie in care as putea sa fac niste cursuri bune pentru accesare de fonduri europene?? Am vorbit cu cineva din ... (vezi toată discuția)