VA ROG SA-MI ZICETI DACA EU SUNT SCUTIT DE LA PLATA PENALITATILOR ,DEOARECE AM FOST LA CASA DE PENSII SI MI-AU ZIS CA NU SUNT SCUTIT .EU AM O INTREPRINDERE INDIVIDUALA ,SI AM DATORII LA CONTRIBUTIA PENTRU FONDUL DE PENSII . IN CAZ CA N-O PLATESC ,CE M-I SE POATE INTAMPLA ? CU STIMA SI NERABDARE.
Scutirea la plata a penalitatilor conform OG.30/2011 se acorda numai pentru veniturile administrate de ANAF. Nu se anuleaza penalitatile pt. CAS si CASS care sunt administrate de Casa de Pensii si Casa de Sanatate.
Ordinul MFP nr 2604/20110 privind aplicarea prevederilor art. XI din Ordonanţa Guvernului nr. 30/2011 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum şi pentru reglementarea unor măsuri financiar-fiscale prevede:
ART. 1 (1) Prezentul ordin se aplică pentru obligaţiile fiscale administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, precum şi pentru cele stabilite de alte direcţii de specialitate din cadrul Ministerului Finanţelor Publice şi transmise spre recuperare Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
In caz de neachitare a obligatiilor se va proceda la executare silita, care se poate efectua si asupra bunurilor personale.
Datoriile la cnas
eu12345
Buna ziua!
am de achitat, ca PFA, la CNAS contributie curenta, aferenta anului 2006, de 786 lei si dobanzi, majorari, penalitati de aproximativ 1500 lei, anii ... (vezi toată discuția)