Buna ziua,
Am o mica problema. Acum ceva timp am fost implicat intr-un accident auto (din vina mea). Un domn reporter de la un ziar s-a gandit sa faca un articol in care mi-a mentionat numele intreg si numarul de inmatriculare a masinii. Pot sa il dau in judecata si sa ii cer daune >? Multumesc anticipat.
pai depinde ce a scris despre dvs - insulta, calomnii, neadevaruri, etc? sau doar faptul ca pe strada cutare s-a intamplat un accident si dvs. l-ati cauzat?
cam ciudat ca s-a obosit sa dea atatea detalii, dar daca nu a scris prostii despre dvs. nu aveti motiv si nu inteleg pentru ce ati primi niste daune - exista libertatea de exprimare care e limitata doar de aceste probleme.
doar mentionarea numelui si a nr. masinii intr-un articol nu este nici insulta, nici calomnie, si nici prelucrare de date cu caracter personal - acolo e vorba de altceva.
Multumesc pentru raspunsurile prompte. Nu a scris injurii sau neadevaruri , pur si simplu m-a deranjat fapul ca mi-a dat datele personale si din cate stiu eu , cum a zis si domna avocat, nu are voie sa le dea fara aprobarea mea.
Insulta prin presa
miutica
Buna ziua.Am o problema cu presa.
P 20 04 2012 2 ziare au scris un articol despre clanul C. Dar nu asta e problema.
In articol le-au dat numele complet ... (vezi toată discuția)