avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperarea celor 25%din taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperarea celor 25%din taxa auto

am platit taxa auto in 2009 inainte sa o dubleze guvernu lui tariceanu ,ce bani sa mai dea ,daca se scade 25%din formula actuala a taxei ,rog sa ma lamureasca cineva

Alte discuții în legătură

Taxa auto r-c-cata r-c-cata am o masina din 1998 . astea zic ca dau inapoi 25%din taxa auto. inapoi cum, cind taxa in 2009 era de 1500 de euro si acuma este de aproape 4000 de euro ,scazi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Recuperare diferenta taxa auto 2012 Rudolf72 Rudolf72 Am fost astazi sa fac cerere pt. Returnarea diferentei de taxe, 25% aprox 400 E, conform noii variante de taxa auto. Functionarele de la anaf afisau o greata ... (vezi toată discuția)