buna seara! numele meu este carmen, am 45 ani si sunt intr-o stuatie mai putin placuta, zic eu: de vreo 2 ani relatia cu sotul meu a inceput sa capete o intorsatura nu prea buna. nu vreau sa va plictisesc cu motivatii vesnic intalnite asa ca trec direct la subiect: de o luna sotul este din ce in ce mai rece.. iritat... obosit.. etc. urmarind-ul l-am "prins" trimitand mesaje cu continut amoros, de pe tel mobil, unei femei. am reusit sa transfer cateva in telefonul meu, prin optiunea trimitere. as vrea sa stiu daca le pot folosi ca proba la divort. intentionez sa introduc actiune de divort!
va multumesc anticipat pentru timpul acodat!
va rog din suflet sa imi raspundeti la intrebare. Poate ca a mai fost acest topic,(sunt noua pe aici) imi cer scuze, dar chiar daca mesajul meu nu suna a disperare sunt totusi intr-o situatie complicata. el nu este de acord cu divortul iar eu trebuie sa dovedesc ca vina este exclusiv a lui. multumesc inca odata!
Incercati sa cautati martori care cunosc situatia sau escapadele sotului si aduceti-i in instanta pentru a depune marturie. Din punctul meu de vedere, nu prea aveti sanse de a convinge cu mesajele. Din moment ce dv sunteti cea care le-ati trimis de pe telefonul sotului pe al dv exista si varianta ca dv insiva sa fi scris acele mesaje si apoi sa vi le fi trimis pe nr personal.
am cam inteles cum sta treaba cu mesajele. va multumesc din suflet pentru atentia acordata. oricum daca mai aveti completari sau sugestii le astept cu mare deschidere...
si totusi ar mai fi ceva.. sotul meu are un imprumut in banca facut fara acordul meu (banca nu a cerut aceasta) pe 5 ani. mai sunt mai putin de 2 ani de rate. as vrea sa stiu, dupa divort ma aleg si eu cu vreo datorie catre banca? adica se "imparte" si obligatia de plata?
inca odata multumesc!
Alte discuții în legătură
Partaj acord
otyl
Buna seara,
Am depus actiunea de divort impreuna cu sotul acum o luna si ceva, divort de comun acord care are termenul de infatisare 1 sept.
Avem de ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj
lllucci
Buna ziua!As vrea sa cer un sfat pentru sora mea.E in situatia de a divorta de sotul ei,cu care nu se mai intelege.Au un apartament achizitionat in rate(pe 20 ... (vezi toată discuția)
Divort
andra_30_tm
buna ziua
am o intrebare
am o prietena care a divortat de curand de acord comun si au o firma facuta in timpul casatoriei.la divort nu au cerut partaj ,sotul ... (vezi toată discuția)