avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua
am o intrebare
am o prietena care a divortat de curand de acord comun si au o firma facuta in timpul casatoriei.la divort nu au cerut partaj ,sotul fiind singurul asociat ea figurand ca angajata..acum el a venit sa isi mute firma .Ea ce sanse are la aceasta firma ca sa fie si ea trecuta ca asociat?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ana maria1977 , utilizator 12:38, 27 Februarie 2011
Poate solicita in instanta partajul bunurilor, printre care si actiunile firmei.
buna ziua!nici nu stiu cum sa incep dar ma voi stradui sa fiu cat mai exacta si la subiect.eu si sotul meu,avem impreuna 6 ani de casnicie.in astia 6 ani,am trecut prin multe.in fine...avem o fetita de 3 ani si una de 14ani dar e a mea dintr-o relatie anterioara.pe parcursul casniciei el a avut mai multe escapade amoroase...am fost agresata fizic cat si verbal.in urma cu o saptamana a parasit domiciliul.intre timpam aflat ca era vorba de altcineva...am luat legatura cu respectiva,iar la aflare faptului ca el e casatorit a rupt legatura cu el.avem o firma dar nu este pe numele lui.este pe numele fratelui meu.m-a anuntat ca nu mai vine acasa si ca va inainta actiune de divort.spuneti-mi va rog,desi multi vor spune ca nu merita,as vrea totusi sa mai dau o sansa casniciei noastre sa ne crestem copii care sufera enorm.ce pot face?cum sa aman divortul?pentru al face sa se mai gandeasca?cum se poate demonstra ca de fapt firma este a lui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort velicu velicu Buna seara! Va rog sa-mi raspundeti in legatura cu un divort. Sunt casatorita de 20 de ani si am un copil de 17 ani si jumatate.In ultima perioada nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri -căsnicie de 20 ani Misk Misk Divorț la notariat.Evacuare. Se poate face partaj de bunuri?! In situația in care doi oameni se căsătoresc, el are casa construită,dar pusă gaj la ... (vezi toată discuția)
Sms ca proba de divort carmen455 carmen455 buna seara! numele meu este carmen, am 45 ani si sunt intr-o stuatie mai putin placuta, zic eu: de vreo 2 ani relatia cu sotul meu a inceput sa capete o ... (vezi toată discuția)