avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... urgent!
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

urgent!

in constructii daca muncitorii au implinit 55 de ani nu mai au voie sa lucreze la inaltime?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:31, 2 Noiembrie 2011
Am spus la ora 11:08. Cititi fisa 123 din HG 355 / 2007. Cei peste 55 de ani trebuie sa lucreze la sol.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
ionion2000, utilizator
1. Luati legatura cu medicul de medicina muncii care deserveste unitatea dvs. si acesta stie ce are de facut.
2. In acelasi timp luati legatura si cu ITM (Dep.SSM) care va poate da solutiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrul la inaltime marcelion marcelion am inteles ca de la varsta de 55 de ani lucrul la inaltime este interzis s-au asa ceva cum se procedeaza in aceasta situatie mentionez ca sant macaragiu (vezi toată discuția)
Lucrul la inaltime floriontehnic floriontehnic BUNA ZIUA ! CARE ESTE ACTUL NORMATIV CARE ADMITE LUCRUL LA INALTIME PERSOANELOR CU VARSTA MAI MARE DE 55 ANI? (vezi toată discuția)
Accident de munca la inaltime !!! reaper93 reaper93 Buna seara, tatal meu a avut un accident de munca, a cazut de la 14 metri, dar Slava Domnului a scapat doar cu soldul rupt. Stiu ca in legislatie scrie, ca ... (vezi toată discuția)