avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se intampla daca parata nu confirma primirea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se intampla daca parata nu confirma primirea cererii de executare silita a unei sentinte judecatoresti?

Ce se intampla daca parata (o firma angajatoare) nu confirma primirea cererii de executare silita a unei sentinte judecatoresti pe art. 277 si 278 din CM sau altfel spus "Ne mai putem adresa instantei de cercetare penala daca angajatorul refuza inregistrarea/primirea unei sentinte executorie de drept?"
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Scrisoare catre fostul angajator.... mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Am o hotarare din partea tribunalului catre fostul angajator,privind plata drepturilor salariale,a expirat si perioada de recurs (10 zile) a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita,salarii indexate,majorate,etc. araoil araoil Am sentinta tribunalului si decizia curtii in felul urmator \"obliga parata la plata despagubirilor banesti reprezentand salariile indexate,majorate si ... (vezi toată discuția)
Notificare angajator pentru punere in aplicare a hotararii judecatoresti nitmar nitmar am o hotarare irevocabila si executorie pt plata drepturilor salariale si plata catre bugetul de stat a contributiilor aferente acestor drepturi. Instanta nu a ... (vezi toată discuția)