avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pentru instalarea sistemelor de control acces cu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pentru instalarea sistemelor de control acces cu cartela, cod, proximitate etc. pentru cladiri trebuie autorizare sau licenta de la MAI?

Instalarea unui dispozitiv de control acces la o institutie publica sau privata,fara a fi nevoie de sistem de pontaj presupune autorizare sau obtinerea licentei din partea MAI?
Cel mai recent răspuns: dan6i , utilizator 17:06, 11 Martie 2012
Trebuie un proiect tehnic avizat de politie
Ma intereseaza subiectul pentru ca vreau sa-mi deschid o firma sau PFA pentru instalarea sistemelor de control acces si pontaj. intrebarea mea este ce treaba are politia daca nu este un sistem antiefractie ci doar de acces si pontaj. Diferenta este ca yala este electromagnetica si in loc de semnatura in condica se foloseste un card , daca montez o yala normala trebuie proiect avizat de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii instalare sistem supraveghere video cercetasul cercetasul In urma mai multor spargeri pe scara blocului , noi locatarii, dorim sa instalam un sistem TVCI, dar de catre noi si nu o firma specializata. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)
Instalare camere de supraveghere video nod nod Buna ziua. Va rog dati-mi un feedback juridic daca puteti interpreta textul de lege pentru a sti daca voi incalca legea in cazul in care voi instala un ... (vezi toată discuția)