avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... declararea persoanelor la asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

declararea persoanelor la asociatie

as vrea un raspuns urgent si autorizat

as vrea un raspuns autorizat in legatura cu termenul de declarare al persoanelor la asociatie
mentionez ca plata se face in functie de nr de persoane la apa canal gunoi curent etc
pana la data de 20 august au locuit doar parintii mei in apartament si eu m-am mutat cu ei oficial din 1 septembrie deoarece am locuit in alta parte si am platit asociatia pana la data de 1 septembrie in alt oras
la adresa parintilor mei ne-am trezit ca pe luna august au fost trecute 3 persoane in loc de doua
nu e corect
de aceea intreb cat este termenul legal de declarare la asociatie in cazul in care o persoana vine sa locuiasca pe perioada determinata intr-un apartament?
nu e corect
multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2008
hd_carmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: stresss , utilizator 14:15, 27 Octombrie 2013
Cate persoane au stat inaintea Dv in apartament? In ce va priveste pe Dv., pentru luna august, va puteti intelege cu cel ce v-a vandut apartamentul sa-i dat o sesime din plata pe luna august, atat cat ati stat impreuna cu familia. Pe listele lunii august trebuia trecut nr. de persoane al fostului locatar.
incepand cu 21.10.2009 am o fetita nou nascuta. am adus fata si sotia de la maternitate acasa pe 25.10.2009. as vrea sa stiu de cand voi fi obligat sa declar copilul la administratie pentru a o lua in calcul la intretinere si daca va fi calculata ca persoana adulta la intretinere! multumesc.
Sa va traiasca!! :)=D>
Incepand cu 1.11.2009. Este considerata ca persoana. Nu se face deosebire intre bebelus si o persoana adulta, in lege.
Buna ziua,

Imi puteti despre ce lege este vorba ? Vreau sa ma pregatesc in cazul in care va fi trecut baietelul meu de 2 luni la intretinere de catre administratie !!!

Sunt scandalizat de faptul ca hotelurile nu te obliga sa platesti in plus daca esti cu copilul dupa tine (cred ca ...pana la 5-6 ani), dar la administratie esti obligat !!

Ma pregatesc de judecata X-(
Piccione - Legea 230/2007 si HG 1588/2007
Este normal sa-l treaca la plata cotelor de intretinere. Nu comparati asociatiile de proprietari cu hotelul.
E greseala administratorului ca a asteptat doua luni fara sa treaca baietelul la intretinere. Legea e lege. Acel copil produce gunoi, consuma apa si asa mai departe.

P.S. Sa va traiasca sanatos, alaturi de dvs.

Alte discuții în legătură

Nou-nascut la plata intretinerii? de la ce varsta este trecut un copil la intretinere si in baza carei legi ? Ambrozie Ambrozie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in privinta subiectului din titlu. Exista undeva specificat in Legea Asociatiei de Proprietari (sau in alta ... (vezi toată discuția)
Scutire copil sub 3 ani la intretinere - legea nr. 196/2018 Crispy2014 Crispy2014 Buna ziua. Stie cineva daca legea noua 196/2018 care abroga legea Legea nr. 230/2007(actualizata in 2017) mai prevede scutirea de la intretinere a copiilor ... (vezi toată discuția)
Numar persoane la intretinere puiucris puiucris Buna. Am o intrebare. Sotul meu, eu si cei 2 copii ai nostri locuim intr-un apartament. Sotul e plecat la lucru si lipseste cu saptamanile de acasa. Am cerut ... (vezi toată discuția)