avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit pe chirii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit pe chirii

Concret, cum se calculeaza impozitul pe chirii?Care este grila de impozitare?

Anonim a scris:
>Concret, cum se calculeaza impozitul pe chirii?Care este grila de impozitare?
Eu am inregistrat, de curand, un contract de inchiriere al unui imobil si mi s-a spus de la Administratia Financiara ca se plica o cota de impozitare de 16%, doar asupra 75% din valoarea chiriei, restul de 25% fiind scutiti de impozit.
cum se calculeaza chiria pe locuinta,chiria pe garaje,chiria pe parcari,chiria pe tonete
citeaza din mesaj
citeaza din mesaj

Alte discuții în legătură

Impozitul din inchiriere imobiliara ContSters70318 ContSters70318 In cazul in care sursa de venit a unei persoane provine din dreptul de proprietate(chirie) iar valoarea acesteia nu depaseste venitul minim garantat,mai ... (vezi toată discuția)
12sau 16% e impozitul pe venit obt.din cedarea folosintei bunurilor? marinicad2002 marinicad2002 am un apartament inchiriat cu contract. Imi spuneti va rog, 12 sau 16% e impozitul pe venitul obtinut din cedarea folosintei acestui bun. multumesc! (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier. va rog sa ma sfatuiti. Nicole09 Nicole09 Buna ziua, Ce trebuie sa fac daca vreau sa-mi inchiriez apartamentul in regim hotelier fiind persoana fizica. Nu stiu ce venit voi avea sau daca voi avea ... (vezi toată discuția)