avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proiect management promovare grefier sef sectie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proiect management promovare grefier sef sectie judiciara

As dori si eu un proiect de management pentru promovare din grefier in grefier sef sectie judiciara, la parchet de pe langa tribunal.
Vreau sa dau examen si trebuie sa fac un proiect, am cautat un model dar nu am gasit nimic.
Va rog imi puteti da si mie niste idei sau un proiect model.
Adresa mea de e-mail este ionela_grefier@yahoo.com
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ionela_grefier , utilizator 19:50, 7 Octombrie 2008
V-am trimis niste "idei" pe adresa dvs. de e-mail.Sper sa va ajute!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect management grefier sef sectie parchet ionela_grefier ionela_grefier As dori si eu un proiect de management pentru promovare din grefier in grefier sef sectie judiciara, la parchet de pe langa tribunal. Vreau sa dau examen si ... (vezi toată discuția)
Proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de grefier sef ContSters115313 ContSters115313 As dori si eu, daca se poate, un model de proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de grefier sef pentru promovare din grefier in ... (vezi toată discuția)
Proiect pentru promovarea in functia de grefier sef Utilizator.A Utilizator.A As dori si eu, daca se poate, un model de proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de grefier sef pentru promovare din grefier in ... (vezi toată discuția)