avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subventie caldura studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventie caldura studenti

Buna Ziua,
as dori sa stiu pentru subventia studentilor la gaz m-am interesat in principiu, si la venit ma incadrez(nu am venit), cu masina sub 1600cmc ma incadrez..insa as dori sa stiu..ce imi trebuie mai exact in termen de contract cu proprietarul.(nu am facut contract inca)va trebui inregistrat la finante contractul sau doar semnat la notar?sau se poate sa ma ia in domiciliu si sa fac viza de flotant?
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Rezidenta kriss2304 kriss2304 Buna seara! As dori sa aflu pasii pentru a fi in legalitate privind inchirierea unui apartament. Nu locuiesc in judetul natal si as dori sa inchiriez un ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire gabriolet gabriolet Locuiesc singur intr-un apartament, detinut de mama mea, care mai detine o locuinta, locuinta ei de domiciliu. Mama nu are domiciliul la apartamentul unde ... (vezi toată discuția)
Lamuriri luare in spatiu bossake bossake Sunt proprietar (50% eu, 50% mama mea care este decedata, nu am frati) al unui apartament cu 3 camere. In urma cu 1 luna am inchiriat apartamentul, si am ... (vezi toată discuția)