avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat

In vechiul Cod Civil Contractul de comodat aparea la Art.1560.
In noul Cod a disparut Contractul de Comodat??:(
Cel mai recent răspuns: Lorantvirag , utilizator 15:05, 4 Noiembrie 2011
Comodatul se intituleaza imprumut de folosinta si este reglemetat de art. 2146 si urm. Cod civil.
Scuzati-ma ca intru si eu dar numai contractul asta de comodat exista nu mai e imputernicire adica procura masina si ambele parti trebuie sa fie prezenti in fata notarului? Mi se pare absurd ca cineva care vrea sa-ti dee masina nu poate sa faca singur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de comodat este asimilat celui de inchiriere? adela05 adela05 Este adevarat ca in Noul Cod Civil, Ctr de Comodat este asimilat Ctr de Inchiriere? Ma ajutati si cu un temei legal? Multumesc (vezi toată discuția)
Contract comodat Dorin Baleanu Dorin Baleanu S-a schimbat cumva denumirea de contract de [b]COMODAT[/b] conf, Noului Cod de Procedura Civila? Care sunt art. care reglementeaza conditiile incheierii unui ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu auto ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am urmatoarele intrebai: 1. As dori sa plec din tara cu o masina care nu imi apartine. Destinatia ar fi Franta. Ruta trece, prin Ungaria, Austria, ... (vezi toată discuția)