avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate recensamant 2011
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

recensamant 2011

imi poate spune si mie cineva ce se intampla daca la recensamant nu a putut fi gasit acasa o persoana? mentionez ca ma refer aici la prietenul meu care lucreaza in strainatate; domiciliul il are inca in Romania, dar lucreaza ca si conducator auto; la data de 30.10.2011 s-a prezentat recenzorul si a lasat un formular tip pe care insa nu a lasat nici un nr de telefon, ci doar informarea ca trebuie sa asigure prezenta la domiciliu in data de 31.10.2011; cum acest lucru nu a putut fi posibil, ma intreb ce urmari ar putea avea acest lucru (amenda??). nu mi se pare corect nici sa nu lase un nr de telefon, iar ulterior dupa data de 01.11, sa nu mai raspunda nimeni la telefoanele postate pe site-ul cu recensamantul pe 2011.
Cel mai recent răspuns: nico_leopa , utilizator 15:26, 3 Noiembrie 2011
Nu va pati nimic. Recenzorul nu trebuia sa lase nici un formular si trebuia sa il treaca la sectiunea romanilor plecati din tara.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluziile recensamantului 2011-fals in declaratii,ironie,pesimism,isterie si agonia dureroasa a supravietuirii rodica_post rodica_post In perioada 20-31 octombrie 2011,au fost in teren recenzorii cu atributii de colectare date de la populatie conform formularelor P,LC,G si M,PPI,TP-dupa ... (vezi toată discuția)
Recensamant de maine: unde raspund daca sunt chirias? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Mai puteti sa ma ajutati cu o intrebare. Unde trebuie sa raspund la recensamant? Aici unde stau in chirie, in alt oras care nu este cel din buletin... acasa la ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)