avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... aviz anif
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

aviz anif

firma x are un teren extravilan pe care doreste sa construiasca o hala. a obtinut avizele necesare inclusiv decizia de la directia pt agricultura si dezvoltare rurala. primeste de la anif o adresa prin care ne aduce la cunostinta ca avem obligatia de a obtine avizul anif in caz contrar se va cere anularea deciziei de la dadr. taxa de la anif este f mare. mi se parea normal sa nu imi elibereze dadr-ul decizia fiindca nu am avizul anif insa acestia nu ne-au spus nimic. exista vreo alta cale sa scap de aceasta taxa de platit, sa ne prevalam cumva de faptul ca a ''gresit '' dadr-ul?

Alte discuții în legătură

Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,o intrebare as vrea daca sunteti amabili,,cit ma poate costa un teren sa il trec de la extravilan la intravilan ,,1000mpatrati in afara ... (vezi toată discuția)
Acte necesare puz iunie 2018 stephanatsea stephanatsea Salutare tuturor, Imi puteți da un răspuns, vă rog? \"Înainte să mă apuc de înjurat conducatorii tării aș dori cateva păreri avizate. Conform ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)