avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Punere in posesie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Punere in posesie

Am fost pus in posesie de exec judecatoresc in baza sentintei civile definitive si irevocabile.Am depus la registratura primariei toate actele(din nou)pentru inregistrare rol fiscal.Am luat nr de inregistrare si sunt nevoit sa astept 30 de zile ptr a primi raspuns(nu sunt primit sa discut cu cei din primarie deoarece eu sunt vinovat ca ia-m dat in judecata pentru un teren care este al meu).Ex judecatoresc mi-a spus ca primaria este obligata sa ma puna in drepturile mele de proprietate.Rugamintea mea la dvs urmatoarea:primaria poate in continuare sa-si bata joc de mine,spuneti-mi sincer la ce ma pot astepta.Va multumesc respectuos.

Alte discuții în legătură

Rol fiscal adamchelsoi adamchelsoi Am fost pus in posesie de executor judecatoresc in baza hotararii civile definitive si irevocabile(instituita executorie).Am depus toata documentatia la ... (vezi toată discuția)
Executare silita primarie adamchelsoi adamchelsoi Am fost pus in posesie de executor judecatoresc in baza sentintei civile definitive si irevocabile.Am depus la registratura primariei toata documentatia ptr ... (vezi toată discuția)
Anunt publicitate intr-un ziar national al dispozitivului sentintei Diwy Diwy Buna ! Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema careia nu stiu cum sa ii dau de cap. Eu sunt divortata de cativa ani si, pentru cei doi copii minori, am ... (vezi toată discuția)