avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita primarie
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita primarie

Am fost pus in posesie de executor judecatoresc in baza sentintei civile definitive si irevocabile.Am depus la registratura primariei toata documentatia ptr inregistrare rol fiscal si stabilirea impozitului cuvenit(am incercat ptr ultima data sa discut cu cineva din cadrul primariei dar nu sunt luat in seama deoarece eu sunt vinovat ca ia-m dat in judecata),si sunt nevoit sa astept 30 de zile.Rugamintea mea la dvs este urmatoarea:Dupa 7 ani de chin si amaraciune la ce surprize neasteptate pot sa ma astept din partea primariei(este vorba de un teren si doresc sa-mi fac cadastru si intabulare in vederea vanzarii).Va multumesc respectuos.
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:12, 7 Noiembrie 2011
Pe dvs va intereseaza certificatul fiscal.Cereti eliberarea certificatului fiscal si atunci vor fi obligati sa emita mai reperde decizia de impunere.Cam aceasta este pozitia multor functionari din primariile tarii.Nu va suparati luati lucrurile asa cum sunt.Oricum orice cerere faceti ,sa aveti si ex nr.2 pe care sa vi se treaca nr de inregistrare al acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie adamchelsoi adamchelsoi Am fost pus in posesie de exec judecatoresc in baza sentintei civile definitive si irevocabile.Am depus la registratura primariei toate actele(din nou)pentru ... (vezi toată discuția)
Rol fiscal adamchelsoi adamchelsoi Am fost pus in posesie de executor judecatoresc in baza hotararii civile definitive si irevocabile(instituita executorie).Am depus toata documentatia la ... (vezi toată discuția)
Partaj intre frati cu cadastru pe teren nu si pe casa mihaelamihaela1234 mihaelamihaela1234 Un partaj intre frati aupra unui titlu de proprietate pentru care ar trebui facut cadastru si intabulare. Pe una din suprafete s-a construit o casa prin ... (vezi toată discuția)