avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art 184 al 1,3
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art 184 al 1,3

Buna ziua, am si o problema.
Am fost azi sa imi prelungesc dovada la parchet,cand m-am dus sa o iau mi-au spus ca dosarul sa solutionat si mi-au dat un biletel cu,care sa ma duc la potilie pentru ami spune ce mi se va intampla in legatura cu permisul.Eu sunt incadrat la articolul 184 al 1,3.Accidentul a fost cu doua victime care au avut in jur de 45-55 de zile de spitalizare dupa care si-au revenit.Le-am oferit o suma de bani pe care au refuzato si mau dat in judecata pentru daune morale.Precizez ca la expertiza a iesit ca a fost culpa comuna.
Eu maine trebuie sa ma duc la politie cu biletelul de la parchet.Aveti idee ce mi se va intampla cu dovada?mi se va da permisul si platesc amenda mi se va lua pe 3 luni?
Va multumesc , o zi buna
Din moment ce ati fost trimis in judecata pentru vatamare corporala, inseamna ca ati fost gasit de parchet vinovat de aceasta infractiune (probabil ca le-ati oferit prea putin victimelor, ca sa-si retraga plangerea).
Nu spuneti imprejurarile in care s-a produs accidentul, din punct de vedere rutier, ce contraventie ati savarsit?
Aici va fi incadrarea politiei rutiere, iar permisul sigur va fi suspendat pe o anumita perioada (cred ca 3 luni).
Latura penala, cu vatamarea, o va dezbate judecatoria, unde, pe langa contraventia de la politia circulatie, puteti fi condamnat pe codul penal pentru vatamare corporala.
Inca mai este timp sa va impacati cu victimele.
Pai accidentul sa intamplat astfel la expertiza mia iesit viteza de deplasare in sat 75 km/h in momentul accidentului,iar victemele au fost gasite pe partea carosabila. Victimelor le-am oferit o suma mult mai mare decat vor primi de la asigurare iar ele mi-au cerut 2 miliarde si eu leam oferit 250 de milioane..dar sunt doua dosare diferite,iar cei de la parchet mi-au zis astazi ca pe parte penala am scapat si acuma urmeaza pe partea civila,si ca persoanele vatamate mau dat in judecata pt daune morale
in cazul ca sa gasit culpa comuna este tot aceasi procedura in instanta?precizez ca nu am niciun venit si nimic pe numele meu
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
Catalin91, utilizator
Alt sfat in afara de a va angaja un avocat nu va putem da...daca este culpa comuna eu as merge pe concluzii de achitare. Oricum, pt permis trebuie sa asteptati sa ramana definitiva hotararea instantei ( daca nu se razgandesc persoanele vatamate), si apoi mai vedeti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima suspendare permis 90 de zile Beemer92 Beemer92 Va salut! In urma unui accident rutier cu victima in care am fost vinovatul, mi s-a suspendat permisul de conducere pe perioada de 90 de zile. Deocamdata m ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Mariuuuuusssssss Mariuuuuusssssss Bună Ziua! În urmă cu aproximativ 10 lunii de zile am produs un accident soldat cu victimă art 338, dar datorită faptului că m-am speriat foarte tare, am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier burghezan burghezan Buna ziua. In data de 09.08.2012 am produs un accident rutier. Circulam pe banda a 2 -a in apropierea unei treceri de pietoni semaforizata. Soferul din fata ... (vezi toată discuția)