avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Modificare cerinte de CALIFICARE?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Modificare cerinte de CALIFICARE?

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.
Intentionam sa participam la o licitaie de servicii cu termenul de depunere pe 07.11.2011.
Pe 21.10.2011 s-a raspuns la o solicitare de clarificare prin care s-au suplimentat o serie de documente. Se solicita in plus documente pentru o serie de experti, documente ce in fisa de date sau caietul de sarcini nu au fost solicitate.
Consider ca aceasta este o modificare a documentatie initiale si ca ar trebui ori eliminata cerinta ori sa se prelungeasca termenul limita de depunere. Nu stiu exact care articol din OUG 34 se aplica sau ce alt act legislativ ar trebui.

Multumesc,
Iuliana
Cel mai recent răspuns: iulaina , utilizator 10:36, 4 Noiembrie 2011
OG 925/2006 Normele de aplicare a OG 34/2006.
Art. 77. - (1) În cazul în care comisia de evaluare constată că unul sau mai mulţi ofertanţi/candidaţi a/au omis să prezinte anumite documente prin care se confirmă îndeplinirea cerinţelor privind situaţia personală, capacitatea de exercitare a activităţii profesionale, situaţia economică şi financiară, precum şi capacitatea tehnică şi/sau profesională, aceasta va solicita ofertanţilor/candidaţilor respectivi completarea documentelor care lipsesc, acordând în acest scop un termen rezonabil de timp, de regulă în limita a 72 de ore de la momentul solicitării. Comisia de evaluare va lua toate măsurile necesare astfel încât solicitarea să parvină în timp util ofertanţilor/candidaţilor.
Multumesc pentru raspuns!
Cred ca m-am exprimat eu mai lacunar. Situatia este in felul urmator: Licitatia nu a avut loc si noi intentionam sa participam. Cu 12 zile inainte de depunere s-au solicitat documente in plus pentru dosarul de licitatie-partea de calificare. Am trimis solicitare de clarificare si ni s-a raspuns ca se mentine cerinta. Subliniez ca cerinta nu era in Fisa de Date/Caiet de Sarcini si a fost publicata pe SEAP cu 12 zile inainte de depunerea ofertei.

Multumesc,
Iuliana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofertã inacceptabilã pe motiv cã nu am declaraþia privind subcontractanþii Katri Katri Bună ziua! Tocmai mi-a fost declarată inacceptabilă oferta pe motiv că nu am depus Formularul privind subcontractanţii iar în situaţia în care nu era ... (vezi toată discuția)
Cerinta obligatorie mentionata in caietul de sarcini !!!! urgent !!! SimonaG28 SimonaG28 buna ziua, as avea nevoie sa ma ajutati urgent !!! am o situatie pe care am sesizat-o un pic cam tarziu din pacate ... Daca la data de 1.06.2016 in Caietul ... (vezi toată discuția)
Evaluare oferte licitatie publica danasrl danasrl Buna ziua! Am organizat o procedura de cerere de oferta ca autoritate contractanta si in fisa de date a achizitiei am specificat clar ca toate documentele ... (vezi toată discuția)