avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura Cabinet Medical Individual
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura Cabinet Medical Individual

Buna ziua,
Cand este obligat un CMI sa emita factura fiscala?
Multumesc anticipat pt raspunsuri,
Cel mai recent răspuns: drcri , utilizator 10:45, 4 Noiembrie 2011
Avand in vedere ca nu are obligatia sa utilizeze casa de marcat, pentru toate serviciile prestate un CMI trebuie sa emita factura.
Si chitanta neaparat pentru serviciile pe care le prestati.

Il completez pe colegul meu Iulian, si adaug ca se intocmesc bonuri de consum pentru scaderea din gestiune a materialelor folosite, fisa de calcul la bunuri imobilizate, liste de inventar ale materialelor folosite si ale celor ramase in stoc, precum si ale medicamentelelor aflate in regimul de urgenta sanitara care nu trebuie sa depaseasca termenele de valabilitate. Aceste consumuri si liste sunt solicitate de inspectorii de la C.A.S in momentul controlului.
va multumesc frumos pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune cu amanuntul adrianabresug adrianabresug am urmatorul caz .fabricam tamplarie lemn stratificat,vindem catre PJ si PF avem gestiuni distincte depozitul cu produs finit de unde vindem cu factura si ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila cabinet stomatologic PopCristi PopCristi cabinetul stomatologic lucra cu casa de sanatate. As vrea sa va intreb daca facturile pe care le emitem catre casa de sanatate le pot intregistra pe 704 la fel ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)