avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Beneficiari Ordonanta 30 din 2011
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Beneficiari Ordonanta 30 din 2011

De prevederile Ordonantei 30 din 2011 privind scutirile la plata penalitatilor pot beneficia persoanele fizice ce au datorii administrate de directiile subordonate autoritatii nationale vamale (datorii ca urmare a neplatii unei taxe auto ...) ? :-/
Care ar fi baza legala? :-/
Multumesc! :worthy:

Alte discuții în legătură

Este adevarat ca putem scapa de dobanzi ? majoritar majoritar Am citit pe forumul dv. ca guvernul pregateste o OG.prin care cei care au darile la zi pot scapa de dobanzi,ESTE ADEVARAT ? In speta eu am dobanzi mai mari ... (vezi toată discuția)
Og.30/2011 privind completarea si modificarea codului fiscal - se aplica si intreprinderii familiale? mymymymy mymymymy Buna ziua, Sunt IF (mag. alimentar in provincie com A..., zud. B...) din 2007 nu am platit CASS,CAS va rog sa-mi spuneti daca : - ma incadrez in OG ... (vezi toată discuția)
Og nr. 30/2011 publicata in mo nr. 627/02 septembrie stanley stanley Prevederile Ordonantei in legatura cu anularea penalitatilor de intarzaiere daca plata se face pana in 31 decembrie se aplica si contribuabililor persoane ... (vezi toată discuția)