BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN URMATOAREA PROBLEMA.... Am intrat pe calea ferata , semnalul luminos era pe alb , aveam martor in masina ,in timpul traversarii sa schimbat pe rosu , echipajul filma din partea de la iesire de pe cale ferata de la circa 200/ 250 de metri , imaginea era opturata de ramurile unui copac , i-am dat in judecata si vreau sa imi bazez apararea pe faptul ca politia trebuie sa probeze intrarea mea pe rosu , nu iesirea de pe calea ferata , mentionez ca imediat dupa calea ferata am oprit pe dreapta , la circa 8-10 metri ,in afara caii de rulare si am coborat din masina ,aveam treba la casa respectiva ,un fost canton CFR , din momentul aprinderii semaforului si pana la coborarea mea din masina au trecut circa 8-10 secunde ....... politia sigur va veni cu 2 fotogtafii la distanta de 3 secunde care vor arata masina mea pe calea ferata si semaforul de iesire pe rosu CE SFATURI I-MI DATI ? VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Nu stiu ce sfat vi s-ar putea da intr-o astfel de situatie dar ma gandesc totusi ca judecatorii vor trebui sa tina cont nu de semafor la iesire de pe CF ci la semafor la intrare. Daca aveti si un martor eu cred ca o sa aveti castig de cauza.