avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA pt veniturile unei firme de intermediere asigurari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA pt veniturile unei firme de intermediere asigurari

Buna ziua. As dori sa afla daca intermediarii in asigurari persoane juridice cu cifra de afaceri peste 35.000 euro trebuie sa plateasca TVA pt comisionul incasat de la firmele de asigurari. Daca puteti sa-mi spuneti si cadrul juridic v-as fi recunoscator.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 22:12, 4 Noiembrie 2011
nu trebuie sa plateasca tva.
art. 141, alin 2, lit b) cod fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la casa de amanet madalinacio madalinacio Am o casa de amanet ce va depasi plafonul de 35000 de euro si nu stiu daca voi deveni platitor de tva la comisionul incasat (stiu ca acordarea de credite ... (vezi toată discuția)
Ca ptr.neplatitor de tva barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Sint o microintreprindere neplatitoare de tva.Activitatea este prestari servicii pe baza de comision.(asemanatoare unei agentii de turism) As dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Sc la ce cifra de afaceri devine pltitoare de tva gabi v gabi v sc neplatitoare de tva in 2007 a realizat o cifra de afaceri mai mica de 35.000 de euro. in 2008 ramane neplatitoare de tva? care este cifra de afaceri in 2008 ... (vezi toată discuția)