avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare eronata Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare eronata Revisal

Buna ziua,

As avea nevoie de un raspuns urgent cu privire la urmatoarea problema.

Saptamana trecuta, contabila societatii trebuia sa transmita Revisalul cu un numar de 9 salariati. Ulterior, dumneaei a decis sa inceteze colaborarea cu societatea. Problema este ca atunci cand s-a efectuat verificarea inregistrarilor in Revisal, s-a constatat ca fisierul incarcat pe site-ul ITM-ului contine 10 salariati, unul dintre acestia, care este de altfel fratele Administratorului, apare ca fiiind Administrator cu contract de munca incetat. Insa, aceasta persoana nu a fost niciodata salariat al acestei societati, deci nu exista CIM pe numele lui sau decizie de incetare a activitatii.

Saptamana viitoare trebuie sa facem noi angajari, va rog sa-mi dati o solutie legat de persoana inregistrata eronat. Mentionez ca o sa reintroduc datele transmise initial pe un alt calculator pentru ca nu mai avem acces la calculatorul pe care au fost incarcate. Problema mea este: ce fac cu persoana care nu este si nici nu a fost angajat al societatii? reintroduc toti salariatii cu CIM plus cei care urmeaza a fi angajat, fara aceasta persoana si transmit astfel fisierul?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Despre revisal Ioana Ulmanu Ioana Ulmanu Va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine, absolut toti angajatorii trebuie sa depuna la ITM noua versiune Revisal sau cei care au depus vechea versiune si nu mai ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)