avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrebari privind indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrebari privind indemnizatia pentru cresterea copilului

Va prezint un caz:

Persoana X a lucrat pe baza unui contract pe perioada determinata intre 11 oct 2010 si 11 oct 2011, iar in 04 nov 2011 si-a depus actele pentru somaj (intre 11 oct si 04 nov nu a realizat niciun venit).

Urmand sa nasca in ianuarie 2012, este indreptatita sa primeasca indemnizatie de crestere a copilului?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 3 Martie 2020
Postliceala a fost la zi?
Da, a fost la zi iar pe langa asta lucrez din septembrie 2019 dar contractul mi l a facut din februarie 2020.
Cum lucrati din septembrie 2019 dar contractul l-a facut din februarie 2020? .... sa intelegem ca ati muncit la negru ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc din somaj oanaelena9 oanaelena9 buna! am si eu o intrebare..eu am lucrat la un magazin ca vanzatoare de pe 1sept 2011 pana pe 7dec 2011 (mentionez ca am plecat prin demisie),iar acum m aflat ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mihai.13baltaretu86@yahoo.com mihai.13baltaretu86@yahoo.com Buna ziua ! am o intrebare inlegatura cu CO de maternitate...am fost angajata la o firma incepand cu data de 1.08.2014 pana la data de 21.12.2015 (program 8 ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la indemnizatie crestere copil? alina_mirela00 alina_mirela00 Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un sfat si totodata cu niste informatii de care am nevoie. in august 2010 am nascut un baietel si am beneficiat de ccc ... (vezi toată discuția)