avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament de gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament de gaze

Buna ziua !
Imi poate spune si mie cineva, va rog, in a cui proprietate este postul de masura si reglaj ( firida de gaze) daca ea este construita din caramida si este la limita de proprietate dar in interiorul proprietatii mel.?
Conform carui act normativ, dupa receptia si darea in folosinta a intregii instalatii, partea de bransament, inclusiv firida (chiar daca este pe proprietatea mea) trec in proprietatea districtgaz sud?
Va multumesc si daca trebuie lamuriri suplimentare am sa le ofer.

Alte discuții în legătură

Lucrare la instalatia de gaze de pe o proprietate particulara ContSters218995 ContSters218995 S-ar putea un raspuns concret? Va prezint un caz:-proprietar1 la curte cu casa, detine o instalatie de gaze efectuata conform unui proiect legal, platita, ... (vezi toată discuția)
Refuz acces la bransament gaze in vederea separarii consumului istanmoni istanmoni Buna seara, Va expun urmatoarea situatie: un imobil din 12 apartamente (6 apartamente pe scara A respectiv 6 apartamente pe scara B). Alimentarea cu gaze ... (vezi toată discuția)
Drept propietate ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua , Am si eu rugamintea sa ma lamuriti intr-o anume problema. Din cite stiu casa scarilor este propietate comuna si indivizibila. Pe peretii ... (vezi toată discuția)