avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa adopt copilul nepoatei mele
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa adopt copilul nepoatei mele

Buna ziua
Nepoata mea (fiica surorii mele) in varsta de 17 ani are un baietel de 2 luni iar tatal copilului nu a venit sa il recunosca. Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile pe care trebuie sa le facem pentru ca eu si sotul meu sa adoptam acest copil. Mama copilului este de acord sa ne incredinteze noua copilul. Mentionez ca noi avem un fiu natural in varsta de 13 ani.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Adoptie sau tutore maria88 maria88 Buna ziua , Am 30 ani , nu sunt casatorita . Verisoara mea prin alianta ( este fiica sotiei unchiului meu- fratele mamei mele ) este casatorita in acte ( ... (vezi toată discuția)
Decaderea di drepturile parintesti antoanetaa antoanetaa buna ziua!am un baietel in varsta de 6 ani recunoscut de catre tatal sau cand avea doua luni si de care nu mai stim nimic (noi suntem despartiti de cand eram ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor catre tata - relatie extraconjugala tudorct tudorct Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti ce se intampla in cazul unui proces de incredintare a minorului catre tata. Copilul este rezultatul unei relatii ... (vezi toată discuția)