Verisoara mea prin alianta ( este fiica sotiei unchiului meu- fratele mamei mele ) este casatorita in acte ( in fapt este despartita de 1 an ) si are 2 copii de 6 si 9 ani .
Acum a nascut un baietel - ( ea spune ca nu stie cine este tatal ) .baietelul are 3 zile .
Eu doresc sa iau acest copilas si sa-l cresc cu toate drepturile - Cum si unde trebuie sa merg pentru a avea toate drepturile de mama - sau ce este legal de facut asfel incat sa ma pot ocupa de acest copil .
Va rog sa ma indrumati cu tot ce se poate d.p.d.vedere legal . Si ea ca mama naturala - dar si tatal nebiologic sunt de acord sa-mi incredinteze spre crestere si educare acest copil - dar eu as dori sa fac totul si legal .
Multumesc pentru raspuns - multumesc mult - deci legal se poate .
Va rog din suflet ce pasi am de facut ? unde trebuie sa mergem ? ambii parinti din certificatul de nastere al micutului sunt de acord . Nu exista nici o problema din acest punct de vedere .S e face vreo ancheta sociala care ar afecta cresterea de catre acesti a parinti a celorlalti copii ai lor ?
Adica daca il dau pe acesta spre infiere legal catre mine ei pot fi decazuti din drepturi si sa ramana fara ceilalti doi copii ?
Va rog mult sa-mi raspundeti unde trebuie sa mergem prima oara ? eu si parintii micutului pentru a trece copilasul pe numele meu ?
Infiat copil
silviu35
O femeie e in divort sotul ei a fost internat la spital cu capul,ea are 2 copii o fata si un baiat vreau sa ia-u unul pe numele meu ea e de acord ca sa ne ... (vezi toată discuția)