avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu am bani. Caut avocat intr-un proces pe care-l voi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu am bani. Caut avocat intr-un proces pe care-l voi castiga sigur.

Buna ziua!
In ultima vreme am scris o serie de intrebari pe acest forum, intrebari la care am primit foarte multe sfaturi benefice. Eu as dori sa dau in judecata Politia Romana pentru amenintari si presiuni facute asupra mea dar si pentru alte fapte. Sunt insa foarte multe detalii. In acest sens, caut un avocat care m-ar putea ajuta. Eu nu am bani, fiind scriitor si traducator de limba latina, dar onorariul il voi plati din despagubirile morale pe care le voi primi. Daca exista vreun avocat interesat va rog contactati-ma pentru a va oferi detaliile complete ale cazului si pentru a va da cu parerea. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sdsr1 , utilizator 07:18, 7 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere carte autor strãin ContSters53977 ContSters53977 Zilele trecute am fost contactata de un autor strain, de [b]aceeasi specialitate cu mine[/b] si m-a intrebat daca sunt interesata in vreun fel sa traduc cartea ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru traducatori Laura Ciobeica Laura Ciobeica Am incercat să găsesc în forum subiectul care să-mi ofere eventuale răspunsuri la o situaţie nouă pentru mine: [i]Drepturile de autor ale ... (vezi toată discuția)
Dorim colaborare cu traducator juridic - limba germana Star Star dorim colaborare cu un traducator specializat in traduceri juridice, limba germana. Pentru a candida va rog trimiteţi un CV cu date complete de contact ... (vezi toată discuția)