avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... renovare, modernizare constructie veche pe teren ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

renovare, modernizare constructie veche pe teren ingust ( 10,5 m latime)

Am mostenit un teren intravilan cu o casa batraneasca si o magazie, alipite una de cealalta. Latimea este de 10.5 m. Doresc sa fac o lucrare de modernizare + extindere. Exista vreo limitare in a efectua aceste lucrari ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Verdes , Evaluator 12:26, 7 Noiembrie 2011
Mergeti la primarie la serviciul urbanism si faceti o cerere pentru eliberare certificat de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism pt teren cu latime de 7 m ?? cipolx cipolx Buna ziua Vreau sa-mi construiesc o casa ,numai parter. Am o parcela ,cu latimea de 7 m ,si langa mine,in continuarea terenului,mai este o parcela ,cu ... (vezi toată discuția)
constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
(cadastru) alipire terenuri cu probleme Leordeanu Leordeanu AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)