avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dupa 27 de ani de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dupa 27 de ani de munca

Am lucrat 27 de ani la o firma ,de stat,apoi s-a privatizat acum mi-am dat demisia si m-am mutat la alta firma,la prima firma aveam un salar de1100 ron,avans sau chenzina nu mi-au dat la lichidare,spunandu-mi ca au sa-mi plateasca toate drepturile la o luna de la lichidare,mentionez ca lucrasem o luna intreaga,am fost si in concediu cu prima de vacanta pe care urma sa o primesc,plus bani de benzina conform contractului colectiv in vigoare,ce vreau sa va spun este ca dupa o luna intreaga muncita am primit in cont dupa o luna 880 de ron,deci fara bani de vacanta,bani de benzina sau macar cum stiam eu ca era candva dupa atatia ani munciti la ei macar un amarat de salar de lichidare,sau macar salariul de incadrare,la noul loc de munca a trebuit sa plec la specializare in Norvegia,unde sunt si acum,intrebarea mea era de ce nu am luat 500 ron prima de vacanta,200 ron bani de benzina,si macar1100 ultimul salar?stiu ca este o intrebare mai mult retorica,dar cine m-ar putea lamurii daca nu cumva a fost o inselaciune la mijloc?oricum multe salutari din tara fiordurilor si sa aveti viata lunga va citesc cu placere=D>
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:01, 7 Noiembrie 2011
Atata timp cat nu cunoastem ce contract de munca colectiv se aplica la dvs. daca acesta mai era valabil la data demisiei dvs.din unitate si ce clauze continea acesta,referitor la drepturile salariatilor care intrerup raporturile de munca prin demisie,este f. greu de dat un raspuns care sa reflecte adevarul.
Insa,la general,la plecare trebuiau sa va plateasca drepturile salariale la zi pt. timpul lucrat cat si co neefectuat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperz ultimul salariu? s_cosmin_v s_cosmin_v buna ziua ma numesc cosmin si am lucrat la o firma de constructii 3 luni dar abea in ultima luna mi-au facut contract de munca adica din 12_10_2009 iar in ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz misheamihai misheamihai buna ziua muncesc intr-o firma de paza cu un cim de 4 ore dar in realitate ajung cam la 180 de ore pe luna zilele de salariu sunt 10 si 25 ale lunii .in ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz.cum se face lichidarea la zi? bc08fal bc08fal Sunt angajat la o firma de paza si protectie ca sofer.vreau sa-mi dau demisia.aceasta o sa includa si zilele de preaviz,dar cum fac sa obtin lichidarea la ... (vezi toată discuția)