avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deduceri bonuri benzina
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deduceri bonuri benzina

Sunt o persoana fizica autorizata cu obiect de activitate principal "Consultanta IT", dar si reparatii calculatoare etc., ceea ce necesita deplasarea la domiciliul clientilor cu masina. Intre mine ca persoana fizica si PFA exista un contract de comodat auto. As dori sa stiu in intervalul 07.11.2007 - 07.11.2011 care sunt perioadele in care se pot deduce bonurile de benzina aferente deplasarilor.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de comodat ptr masina VerTrad1 VerTrad1 In vederea unor deplasari, un P.F.A. (traducator) are dreptul sa incheie un contract de comodat pentru masina a carei proprietara este sotia, persoana fizica? ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli transport breman breman Sunt PFA si ma ocup cu comert, iar transportul mi-l fac singur cu masina personala. Cum pot sa-mi scot cheltuielile de transport? Am inteles ca bonul de ... (vezi toată discuția)
Pot să deduc 50% din cheltuielile cu mașina personală, fără a face foi de parcurs, dacă o trec pe pfa prin contract de comodat? Loed Loed Buna. Pot sa deduc 50% din cheltuielile cu masina personala daca o trec pe PFA prin contract de comodat, dar fara foi de parcurs? Multumesc. (vezi toată discuția)