avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta sporuri noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta sporuri noapte

Pot obtine oare de la Arhivele Nationale o adeverinta cu sporurile de noapte pentru perioada in care tatal meu a lucrat la spitalul Brancovenesc in anii 1973?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 8 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

Daca aceste sporuri nu au fost inscrise in Carnetul de Munca , adresati-va I.T.M. , care trebuie sa detina arhiva angajatorului.

:slap: ... oare ITM-ul exista in 1973 ? sau de cand pana cand institutiile publice depun arhiva la ITM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt medic stomatolog. am plecat din romania in 1977. ... jvh jvh Buna ziua, Sunt medic stomatolog. Am plecat din Romania in 1977. La plecarea din tara nu mi s-a eliberat cartea de munca ci o adeverinta. Adeverinta a fost ... (vezi toată discuția)
Acordare adeverinta grupa a ii-a de munca anterior anului 1990 MihaiCezar MihaiCezar Buna Ziua! Tatal meu a lucrat din 1973 pana in anul 2009 la o societate in Bucuresti in functia de vopsitor. Acum cand s-a apropiat vertiginos de iesirea la ... (vezi toată discuția)
Sotia a lucrat 1980-1991 la cooperativa avantul imbracamintei ... paulrusu paulrusu sotia a lucrat 1980-1991 la COOPERATIVA AVANTUL INBRACAMINTEI BUCURESTI.de unde pot obtine adeverinta cu perioada lucrata,s-au cine detine arhiva CASCOM,pentru ... (vezi toată discuția)