avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nelamurire legea 290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nelamurire legea 290/2003

Mama mea are de primit niste bani in urma acestei legi , a actionat in instanta ANRP-ul deoarece are dosarul complet pentru restituirea banilor si depus la dansii de aprox. 2 ani .Anul acesta a depus o cerere in instanta de incuviintare silita pentru obtinerea drepturilor banesti si solutionarea a fost ca judecatoria Bucuresti a admis cererea fara cale de atac. Acum intrebarea mea este : exista un termen de executie silita a ANRP-ului sau e apa de ploaie si n-o sa vada mama banii decat in 2022 cand poate vom iesi din criza?


Alte discuții în legătură

Legea290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Mama mea are de primit niste bani in urma acestei legi , a actionat in instanta ANRP-ul deoarece are dosarul complet pentru restituirea banilor si depus la ... (vezi toată discuția)
Contestatie anrp, la executarea silita a unei de plata hotariri anrp, pe legea 209/2003 dflash dflash Va salut! Am reusit recuperarea sumei datorate mostenitorilor de catre ANRP, prin executare silita, facuta de o firma autorizata de executori judecatoresti, in ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita anrp mamalui Stefan mamalui Stefan Buna seara, am avut un proces cu ANRP pe Legea 290/2003,am castigat si din data de 28 iunie executorul a obtinut incuviintarea executarii silite ,intocmind ... (vezi toată discuția)