avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGEA290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGEA290/2003

Mama mea are de primit niste bani in urma acestei legi , a actionat in instanta ANRP-ul deoarece are dosarul complet pentru restituirea banilor si depus la dansii de aprox. 2 ani .Anul acesta a depus o cerere in instanta de incuviintare silita pentru obtinerea drepturilor banesti si solutionarea a fost ca judecatoria Bucuresti a admis cererea fara cale de atac. Acum intrebarea mea este : exista un termen de executie silita a ANRP-ului sau e apa de ploaie si n-o sa vada mama banii decat in 2022 cand poate vom iesi din criza?
Cel mai recent răspuns: emilifor , utilizator 13:27, 12 Noiembrie 2011
Fiind cam in aceeasi situatie ca dumneavoastra m-ar interesa sa stiu daca v-ati adresat unui executor judecatoresc cu sentinta obtinuta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
emilifor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire legea 290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Mama mea are de primit niste bani in urma acestei legi , a actionat in instanta ANRP-ul deoarece are dosarul complet pentru restituirea banilor si depus la ... (vezi toată discuția)
Autoritatea nationala pentru restituirea proprietatii - proces si executare silita palsecam palsecam In nov 2008 am castigat un proces impotriva ANRP, pentru o retrocedare oarecum modesta in bani stabilita, inca din mai 2007, de catre Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita anrp mamalui Stefan mamalui Stefan Buna seara, am avut un proces cu ANRP pe Legea 290/2003,am castigat si din data de 28 iunie executorul a obtinut incuviintarea executarii silite ,intocmind ... (vezi toată discuția)