avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGEA290/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGEA290/2003

Mama mea are de primit niste bani in urma acestei legi , a actionat in instanta ANRP-ul deoarece are dosarul complet pentru restituirea banilor si depus la dansii de aprox. 2 ani .Anul acesta a depus o cerere in instanta de incuviintare silita pentru obtinerea drepturilor banesti si solutionarea a fost ca judecatoria Bucuresti a admis cererea fara cale de atac. Acum intrebarea mea este : exista un termen de executie silita a ANRP-ului sau e apa de ploaie si n-o sa vada mama banii decat in 2022 cand poate vom iesi din criza?
Cel mai recent răspuns: emilifor , utilizator 13:27, 12 Noiembrie 2011
Fiind cam in aceeasi situatie ca dumneavoastra m-ar interesa sa stiu daca v-ati adresat unui executor judecatoresc cu sentinta obtinuta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
emilifor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire legea 290/2003 iulia bumbu iulia bumbu Mama mea are de primit niste bani in urma acestei legi , a actionat in instanta ANRP-ul deoarece are dosarul complet pentru restituirea banilor si depus la ... (vezi toată discuția)
Autoritatea nationala pentru restituirea proprietatii - proces si executare silita palsecam palsecam In nov 2008 am castigat un proces impotriva ANRP, pentru o retrocedare oarecum modesta in bani stabilita, inca din mai 2007, de catre Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari a tribunalului andreya1202 andreya1202 Buna dimineata, Daca am o hotarare a Tribunalului, prin care admite cererea societatii de a recupera o creanta, reprezentand prejudiciu material produs, ... (vezi toată discuția)