avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salariu

taxe la un salariu de 170 ron
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 9 Noiembrie 2011
ati vrut sa spuneti 1700 lei ?
170 ron 2 ore pe zi
170 brut
sanatatea 5.5%=9
somaj 0.5%=1
pensie 10.5%=18
ven impozabil 142
impozit= 23
net = 119 lei
Nu datoreaza impozit/salariu,in suma de 23 lei. Trebuie aplicata si deducerea personala in suma de 250lei. Deci sal. net=142lei.
Pana acum se sustinea ca deducerea personala este aplicabila numai la locurile de munca unde salariatii au functia de baza ? ... daca este un c.i.m. cu 2 ore/zi , posibil sa nu fie functia de baza la acest angajator ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu ContSters87904 ContSters87904 La un salariu de 1200 RON net, cat mai trebuie platit CAS, in fine toate celelalte taxe? daca se poate detaliat cu procente. Multumesc (vezi toată discuția)
Contabilitate salarii mihaita 28 mihaita 28 am o carte de munca la un privat pe care mio platesc lunar sunt cu un salariu minim pe economie si as dori mai exact cat plateste lunar pentru mine incluse ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit pentru copii gue39906 gue39906 buna seara vreau sa va intreb daca eu am salariul brut de 1300 lei si 955 net cat ar trebui sa am deducere daca am doi copii in intretinere. va multumesc (vezi toată discuția)