avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprirea
Discuție deschisă în Executare silită

Poprirea

Buna ziua,
Am o mare nelamurirea cu o poprire pusa pe un cont in aprilie 2011 si ce s-a aplicat acum in noiembrie dupa intrarea in vigoare a noului cod civil pe o subventie venita de la apia. Poprirea este pusa pe cont pentru neplata unui credit de nevoi personale pe persoana fizica(nu exista la imprumutul respectiv nici girant, nici gaj pus pe imobil sau orice alt obiect), contul poprit este deschis la o alta banca special pentru primirea aceste subventii de la apia. Stiu ca codul civil protejeaza aceste sume de bani provenite pe proiecte, fonduri europene etc.ei zic ca desi suma a intrat in cont dupa ce a intrat in vigoare noul cod civil poprirea emisa in aprilie tot poate fi aplicabila si si-au insusit fondul reprezentand subventie de la apia. Este legala poprirea veche pe suma de bani emisa dupa intrarea in vigoare a noului cod civil. Va rog sa-mi raspundeti cat mai urget. E vorba de niste bani obtinuti la tara prin munca grea. Va multumesc.:(

Alte discuții în legătură

Poprire pe fonduri europene! ralber ralber Buna ziua, Am o mare nelamurirea cu o poprire pusa pe un cont in aprilie 2011 si ce s-a aplicat acum in noiembrie dupa intrarea in vigoare a noului cod civil ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensie popovici_ioan popovici_ioan Buna ziua,spuneti-mi si mie va rog daca am poprire pe pensie 30%,iar luna viitoare imi vor intra in cont subventia de agricultura de la apia,mi se vor retine ... (vezi toată discuția)
Poprire subventii apia johandb johandb Este corect ca nu sa poate popri bani de la APIA? (vezi toată discuția)